Wolfeye.org
2010-03-07 21:23:31

Parkeringsträning

Idag var vi på Finspång Bk och tränade ,det finns ju en plogad parkering som går att vara på , det är svårt att hitta någonstans att träna på med all snö överallt!!

Vi tränade platsliggning med alla 3, alla var duktiga, sedan tränade jag och Nitro lite kontakt under störning, det tyckte han nog var lite svårt först, men sen gick det bra!

Vi tränade inkallning också, både att sitta kvar och att springa,gick bra förutom att han satte sig lite snett! Men han är väldigt positiv och arbetsvillig, mitt lilla hjärtebarn!

Tränade lite dumruta med Chili, försöker få till ett snabbare sitt under marsch, tur att man har hussen som kan skvallra,man ser ju inget själv! Han gjorde riktigt bra andra gången, men på tävling gäller första gången ju! Stackars lilla Chilli-billi-bus, matten blir aldrig nöjd! Men däremot gjorde han ett kanonfint fjärr som brukar strula ibland!:)

Sedan gick vi en promenad med hundarna, kan ju gå lite längre allteftersom Nitro växer. Tänk vad fort de växer, nyss kom han ju under soffan och snart väger han 20 kilo!

Lite bilder

 
Rista kollar så att Nitro sköter sig


Koncentration


Nitro kan några steg fot iaf


Chili


Arista


Chili utövar sin favoritsysselsättning!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer