Wolfeye.org
2011-04-04 14:52:44

Klubbtävling

I söndags var det tävling på klubben,det var inte så många anmälda, men allt förlöpte bra och regnet väntade tills vi var klara. Jag var skrivare och Joakim var duktig som tävlingsledare :) Ettan och tvåan har han varit tävlingsledare för förut,men det var hans första gång i elitklass, men det underlättar ju att han tävlar elit själv! Evy var i köket, Charlotta var sekreterare och Anders Svensson dömde. En bra dag på Finspångs BK!


Min målbild för tävling

Passade på att träna efteråt med båda hundarna,båda skötte sig jättebra och de brydde sig inte om att luktade på plan. Den här veckan har vi tränat massor på att gå in på plan lugnt och sansat och ställa upp för plats med andra hundar. Fått hjälp av flera på klubben,roligt när man är några stycken som kan peppa varandra! Det blir ju hela tiden bättre, svårast är att hålla mig på rätt nivå,så jag inte drar upp Nitro i aktivitet. Annars är han väldigt duktig,den lilla mannen!


Chili gillar att jonglera med stora pinnar

Vi har tränat lite sök med husse som figurant, det gick bra,men han tappade rullen,halvvägs tillbaka till mig,han får försöka lära sig att hålla fast fast han är flåsig. Inte så lätt att alla gånger. Men han fattade direkt att han skulle visa mig var husse var! :)


Husse blir överfallen av en galen aussie och trampad på olämpliga ställen :D

Nitro har fått motionera med klövjeväska,han tyckte det var lustigt först när vattenflaskorna kluckade, hade inte så mycket vatten i eftersom han måste träna upp musklerna först. Men han brydde sig inte alls sedan, knatade på som vanligt. Vi har också tränat på att cykelmotionera,det gick bra ,men han undrade nog varför man ska springa på mattes högra sida.


Nitro poserar med sin klövjeväska


Full fart i lerig trädgård


Min vackraste lilla buspojke!

Kommentarer