Wolfeye.org
2014-04-11 14:35:32

Besök hos valparna!

I veckan som var tog vi tåget upp till Boden för att hälsa på Linnéa som har kennel Fairymoves och Nitro/Dansa valparna innan alla flyttar till sin egna hem. Vi stannade två dagar för att hinna lära känna dom lite och de var verkligen underbara små individer alla sju. Dansa är verkligen en fantastisk och engagerad mor som leker och uppfostrar valparna, det var roligt att se!

Linnéa ska behålla F. Breaking Dawn som är den vildaste och självständigaste i kullen. Travar gladeligen iväg i skogen själv och undersöker allt. Fast samtidigt är hon väldigt gosig och kelig.

Kampar som bara den, härlig liten tös, hon ger sig inte! Där har Linnéa verkligen nåt att jobba med ;) Mamma Dansa har också märkt att lilla fröken är tuff och uppfostrar henne lite mer än de andra.


Fairymoves Breaking Dawn "Foxa"

F. Blue Velvet hade ett rejält grepp i bettet, inget byta tag där. Satt fast i min fot så jag fick bända loss henne ;) Går under arbetsnamnet "Gäddan" jag förstår varför om man säger så. Väldigt vacker tjej med underbara blåa ögon.


F. Blue Velvet " Nori"

F. Black Swan viftade mest på svansen av alla och pussades mest och ville vara nära. Dag 2 visade hon att hon minsann kunde kampa också, då var hon riktigt på hugget. Hon var Anders favorit hela tiden.


F. Black Swan "Jessie"

F. Beautiful Dreamer är den som är en kopia av sin mor, riktigt snygging! Och hon röjde rejält hon med och det gjorde ont! 


F. Beautiful Dreamer " Gissa"

F. Burlesque är en riktig sötnos, busig, söt och underbar. Kampade bra hon med :)


F. Burlesque "Ruby"

Bodyguard är en bamsebjörn, lite lugnare än brudarna men fick sina ryck han med och for runt och brottade ner syskonen.Otroligt charmig med sitt vita öra, blev lite kär i honom. 


F. Bodyguard " Zion"

F. Braveheart var nog min favorit, och så var han otingad med. Det kliade i fingrarna att stoppa ner honom i väskan när vi åkte hem. Han har allt jag vill ha plus att han är extremt mysig och söt. Faaan att man inte kan ha en till just nu!! Det var många hintar till Anders att min födelsedag närmar sig ;)


F. Braveheart " Grim"

Men man får tänka med hjärnan och inte med hjärtat, tiden räcker inte till nu. Nitro och Chili kräver en hel del och Chili skulle packa kappsäcken och flytta om det kom en valp. Han gillar inte att dela mig med någon, lilla Mr Ego Boy. Braveheart kommer att få ett underbart hem hos någon annan. Lyckos dom! :) Lite sorgligt var det att åka ifrån dom när man vet att man kanske inte får se dom igen. Kanske några med lite tur, men jag har ju pappa Nitro här hemma att pussa på och träna med iaf.

Ska bli kul att följa dom, har ägarna på FB så hoppas få se bilder när de växer upp. Linnéa har gjort allt man kan för att ge dom den bästa starten i livet :) Tack Linnéa för att vi fick komma och hälsa på våra små "barnbarn" och för gästfriheten du visade oss :)

Mer bilder:


Platsliggning hakan i backen -Check!
 

Aussiestyle
 

Anders med sin favorit
 

Mamma Dansa leker med valparna
 

Bus i skogen
 

F. Black swan, Bodyguard, Burlesque och Beautiful Dreamer
 

Kajsa kavat, nä men nästan, Breaking Dawn "Foxa"

Mamma Dansa och Blue Velvet kampar och lilla BT Älva står bredvid
 

Slagna hjältar efter skogsäventyret


Buuus!!!
 

Massor att undersöka i skogen
 

Allt ska bitas på
 

Triss i sötnosar

Kommentarer