Wolfeye.org
2011-06-20 14:09:11

SM 2011 Plac 23

Nu har vi klarat av årets kvaltävling och sett på många fina prestationer! De bästa ekipagen är i en klass för sig och jag får mycket inspiration bara genom att se dem in action.Vår egen prestation är jag nöjd med till viss del men vissa delar var usla tex fjärret, som vi har haft problem med, men så dåligt har vi inte gjort det på länge :( Men han gjorde många moment bra men inte superbra, skulle vilja ha haft lite mer energi och kämpaglöd i honom. Men, men, jag ska inte gnälla allt för mycket,han kammade hem ett förstapris i allafall och vi slutade på en 23:e plats av 61 startande, och han satte full pott på platsmomenten som många hade problem med. Han är mattes trogne och lojala lilla älskling!


Chili busig och glad med sin nya leksak efter genomfört program

Chilis betyg:

Sitt i grupp: 10
Platsliggning: 10
Fritt följ:8 sakta sitt ,tränger vänster
Apportdirigering: 7,50 tempo,sakta sitt
Dumrutan:8,25 tränger ,ngt sent sitt
Inkallning;7 sent stå,o ligg, snett sitt
Metall-hopp:7,50 segt,tugg
Rutan: 8,25 nosar, tempo
Vittringsprov: 9 snett sitt
Fjärrdirigering: 6,75 halvsitter, förflyttar sig

Poäng 258,75


Det blev ju inte bara en ny leksak...

Guldmedaljörer blev Maria Brandel med Vallmyras Ylle, Australian Stock Dog, silvret vanns av Sofia Edlind med Gränsvallarens Tia,Border Collie och bronset tog Mona Kjernholm med Vallhundens Marwin, Border Collie hand om! STORT GRATTIS till fantastiska prestationer i ösregnet!!!


Den här lille godingen heter MiVinna`s Balefire " Melvin"

Vi hade väldigt trevligt, träffade många vänner och jag vill tacka för allt stöd och alla gratulationer! Helt otroligt vad många fina människor det finns!


Husse fotar oss när vi inte vet om det, Rista spanar efter husse,tältet hade vi mycket nytta av denna helg..


Min stiliga Nitro

Vi hade det förspänt det här SM:et ,för vi kunde bo hos mamma på Ekerö,så hundarna fick vara i en välkänd miljö och vi blev bortskämda med service! Tack Mamma!


Nitro älskade den nya kamptrasan

Rena syskonträffen blev det också, Ristas syster Axxa var där med matte Elisabeth för att visa rallylydnad, det var roligt att se hur välbehållna de är fortfarande om än lite gråa om nosen, och Åsa med Nitros bror Milou var också där och han har utvecklats väldigt fint sedan jag såg honom sist :)


Exirs Axxa, Ristas syster


Artiga systrar,vänder den snälla sidan till


Nitros bror Milou som har utvecklats jättefint senaste tiden :)

Kommentarer