Wolfeye.org
2010-06-13 23:57:04

Hundbråk och träning

I helgen var vi och hälsade på min familj på Ekerö och då passade vi på att hälsa på min väninna Britt-Marie på hennes fina kursgård ute på Svartsjölandet! Fina ytor att träna på och många spännande djur att titta på ,och mycket vackra blommor!  Nitro tyckte att ankorna var häftiga och han nosade på minigrisen Babe också. Chili staketvallade på grisen och på kaninerna, ser så häftigt ute när han eyar och liksom smyger!


Chili är häftig när han eyar på lilla söta Babe

Nitro fick lära sig av livets hårda skola, han var olydig och sprang fram till en hund han inte känner som kampade med sin matte,och trodde han kunde få vara med! Så klart blev hunden jättearg av detta framfusiga beteendet, och gav honom en omgång. Tur i oturen att han sprang fram till en hund som bara markerade och inte bet på riktigt. Det ser ju ofta värre ut och låter värre än vad det är och det blev inga skador! Man blir ju alltid lite orolig,vill ju inte att han ska bli rädd eller skadad. Men det får man ju inte visa,han sprang inte fram något mer iallafall,kanske lärde han sig en läxa! 

 

 

 


 

Måste vara tonårsfasen,han har börjat lyfta på benet mer och mer och har knäck i lurarna ibland, väldigt selektiv hörsel. Sedan tränade vi och då var Nitro duktig,speciellt på apporterna, provade tungapporten,det gick jättebra, Nitro tyckte att den var jättekul!! Knasig liten älskling!  Chili gjorde en perfekt ruta i sitt "arbetstempo" var däremot lite allmänt seg,men det var ju väldigt varmt! 

Träffade vår vän Tommy med Tim som också var där och tränade och det  börjar se riktigt bra ut!  Snart har ni era förstapris i eliten!  Britt -Marie har en toppenhund också i Ted som kan nå långt om bara matten sätter fart och tränar ;)

 
Lizzroys Tim


Lizzroys Ted. Foto: Britt-Marie Eriksson

Nitro är lite farlig för sitt eget bästa,häromdagen hade han hittat en rulle med nätstaket som han sprang omkring med och vattenkannan,lövkorgen,säcken med löv,krattan, veden, ja allt går tydligen att busa med!!  Så det blir att städa bort allt så han inte gör sig illa,lilla sötkorven!

Kommentarer