Wolfeye.org
2010-05-06 23:21:24

Ett år äldre igen

Jaha,nu är man ännu ett år närmare ättestupan!  Iallafall hade jag en jättetrevlig födelsedag i hundens tecken. Min kära kompis Maggan hämtade mig och så åkte vi till klubben och tränade! Hon vet att hundträning och sedan fiiiika är det bästa jag vet!  Det var kul att se lilla Millimeter, hon har verkligen växt och hon är så gullig när hon kampar och morrar! Och Trubbel och Trassel är så duktiga att akta sig för att trampa på henne! Chili var också försiktig och Nitro var jättesnäll men lite för ivrig,mattes lilla ångvält!

Jag tränade på ettans moment med Nitro och allt gick jättebra utom ställandet då han satte sig!  Vi gjorde en budföring som gick jättebra tills han skulle springa till mig sista gången. Då sprang han förbi mig och satte sig och bajade! Maggan tyckte han sprang konstigt sista vändan,mattes lilla hjärta, akut bajnödig,men vill springa ändå! Ja, arbetslusten är det då inget fel på!

Chili gjorde en riktigt bra dirigeringsapportering och fjärret vart också riktigt bra,det är nyttigt för honom att vänta på sin tur,medan jag tränar med Nitro, då blir han lite sugen!

När Joakim kom hem blev det klubben igen för ett möte som han skulle på, och då passade jag på att följa med och träna Nitro på ingenting, att bara vara. Det gick ju bättre än förra gången iallafall,då skällde han så mycket! När de andra tränade sina hundar tittade han bara,men så fort någon sa "kommendera" eller "kalla in" så ställde han sig upp och ville vara med!  Alltid redo!

Sedan när vi kom hem fick vi godis och fika!  Och en lugn kväll med trötta hundar!


Killar gillar stora hårda leksaker!


Wheeeeee!


Det går även bra med pinnar...


...bara de är långa. Size matters!

Kommentarer