Wolfeye.org
2012-03-27 14:45:40

Freestyle klass 2

Igår var vi i Linköping och tävlade i klass 2, Nitro och jag. Vi har tränat länge för detta men det gick inte alls som vi hade tänkt oss.Vi gjorde flera rätt stora missar som jag hade kunnat släta över om jag hade haft huvudet med mig och därmed kunnat fått till ett bättre flyt.Men nu blev jag envis och ville att det skulle gå som jag hade tänkt mig.Nitro var väldigt med på noterna iallafall,kanske lite väl ivrig på vissa saker, kan ju bero på mina nerver.Det var fler som sa att de upplevde mig som mer spänd än förra gången och det beror ju säkert på mina förbaskade förväntningar.Men nåväl,kommer nog inte att ha lika stora förväntningar nästa gång så det kan ju också vara bra.Detta var trots allt bara vår andra start i freestyle.Han har skämt bort mig med alla fina resultat,min lille prins :)


Min älskling!

Valparna växer och frodas, de ser verkligen jättefina ut, lite nya bilder på dem, 5,5vecka gamla. Snart ska vi hälsa på dem igen!


Han är såå fin, till salu hör av er till Maritha tel 0587-703 03 vid intresse


Han blir bara snyggare, Ipo!!
 

Härlig front på lilla killen
 

Lilla tiken Spira har ett underbart uttryck !
 

Härligt att vara ute,mycket spring i benen!!

Vi har varit valpvakt åt lilla goldentjejen Lilo 4 mån också.Nitro och hon hade kul,skönt att man har en hund som tar hand om valpen :) Nitro är världens bästa valppassare!


Jobbigt att vara valpvakt, Nitro har fullt upp!


Fast det är kul att busa också

Vi har varit och träffat Sofia med mopsligan också och gått promenad och fikat och snackat, jag uppskattar verkligen våra träffar, och alla hundarna var lösa tillsammans på promenaden utan minsta problem :) Nitro ställde till det för sig, han var ju tvungen att lera ner sig i en vattenpöl på väg hem och då fick han vackert stanna ute när vi fikade inne hos Sofia. Vad gör man då när man inte ser vad som händer,jo man tittar in genom fönstret. Han är ju för söt!!


Jag vill ju se vad ni gör!! Nyfiken i en strut är han :)

Vi har tränat med Assar och Tinna också, han är en så vacker hund,jag tjatar på henne att hon måste ställa ut honom och det ska hon göra.:)


Mimmtrix Assar
 
Min norska skogkatt GIC S*Bonnea's Divis "Marion" har fyllt hela 14 år och är fortfarande fräsch
och piggelin.GRATTIS min prinsessa!

Så vackert uttryck hon har min fina Marion!!

Kommentarer