Wolfeye.org
2011-12-19 17:43:39

Valpar

Nitro ska förhoppningvis få bli pappa i februari med en jättefin tik som heter LP1 KORAD SE UCH Leading Angels Famous Thornapple "Smilla" ägare Maritha Söderlund, kennel Bellagotto. Smilla tävlar också i lydnad och är uppflyttad till klass 3. Har stora förhoppningar på denna kull att det ska bli underbara, arbetsvilliga, friska och snygga småttingar! Nu är det en oliiiidlig väntan på vad det ska bli för några individer!! Kommer att vara väldigt svårt att hälsa på utan att kidnappa någon men man får tänka med hjärnan, inte hjärtat utan man måste ha tid med dem också. Så jag får vänta några år till på en Nitrobebis! Vet redan vad den ska heta hihi!


Kärleksparet!
 

Pappa Nitro    Missnutt`s Crystal Mano
 

Mamma Smilla   Leading Angels Famous Thornapple
 
 

Valparnas stamtavla
 
Dessutom kommer det att bli 2 nytillskott i familjen då 2 av Joakims syskon ska bli med valp!
Joakims syster Malin ska skaffa en liten goldentjej från Höstglädjens kennel, som bara är 3 veckor nu så det är ju ett tag kvar,men det ska bli spännande att följa henne i livet.
 

Nån av de här små korvarna kommer vi att få se mer av i familjen  Foto :Sandra Kagevik
 

Alldeles bedårande!!!!!                                                   Foto :Sandra Kagevik
 
Och sen ska Johan,Joakims lillebror med flickvän Hanna, skaffa en irländsk röd setter valp,en liten tjej som ska heta Mercedes som nu är 7 veckor så det kommer att bli mycket valpsnack i vinter!
 

Lilla söta Mercedes, ska bli spännande att följa henne i livet också!
 
Vi har hunnit med en del spår och uppletande också, hade en härlig dag i skogen med våra vänner Maggan&Jonas och deras 4 hundar, vi tränade och sen grillade vi och sen fick vi underbar god mat hos dem på kvällen! En riktig toppendag!!
 

Fr vä Mikrometer,Chili,Nitro, Trassel,Millimeter,Trubbel och Arista
 
Massor av GRATTIS till världens bästa Maggan&Trubbel som kom på 4:e plats på Freestyle SM,väääldigt nära bronsplatsen,exakt samma poäng faktiskt!!!! Extra roligt att se dem live och höra publikens jubel,blev riktig rörd över deras framträdande! Glädjetårarna rann!

Kommentarer