Wolfeye.org
2010-09-06 17:38:27

Nitro 1 år


Mina älskade pojkar

Tänk att min lille bebis nu har fyllt ett år! Vart tar tiden vägen,nu är han en stor kille på 26 kg, större blir han nog inte nu! Tittade på kort när han var liten och småler när jag tänker på  den söta lilla pälsbollen som var så mjuk men gjorde så ont! Jag fick plåstra om vänner och bekanta för han hade sylvassa små tänder och när han lekte som valpar gör så vart det blodvite. Själv såg jag ut som jag hade lekt med en nåldyna och det hade jag ju. ;) Pirayanalle blev han kallad för,det var så underbart när han fick sina riktiga tänder och blev mer och mer hund. Men han är fortfarande en riktig kelgris och knähund!


Nitro med sin bästa leksak,en kastrull

Nitro älskar att träna,tycker inte om att ha tråkigt,så vi får träna mycket passivitet, och hålla koll under träningen så han inte varvar upp,vill ju inte att det ska bli flamsigt. Han fick ligga plats med godis på huvudet idag,då låg han blickstilla,bra för koncentrationen.


Nya träningsredskapet

Har köpt en fotpall som jag har för att träna bakdelskontroll med, alla 3 hundarna tycker att det är jätteroligt att träna med den och katterna har fått en ny favoritpryl! Tyvärr att klösa på. Morr! Nä,men den är skön att ligga på också!


Marion njuter på sin nya favoritplats

Sin ettårsdag firade han med märgben ,ny kamptrasa och en härlig skogspromenad,men när vi kom hem upptäckte vi blod på golvet. Då såg vi att Nitro hade skurit upp trampdynan på höger framtass, så nu har han haft sko på sig på promenaderna,gillar fortfarande inte stenigt underlag men annars är han tämligen oberörd. Mitt lilla yrväder till hund!!

Kommentarer