Wolfeye.org
2010-09-08 11:01:24

Uppfödarbesök


Elva aussies på rad!!


fr vä  Elvis,mamma Savina,Meva, Mio och Nitro. 4 av 6 syskon

I söndags åkte vi till Ullared med min svägerska Malin som hade fått resan dit i present av oss. Och på väg hem så hälsade vi på Nitros uppfödare Pia i Markaryd. Det blev en syskonträff också för 4 utav de 6 syskonen var där! Det var jättekul att se alla live nu när de har blivit stora. Elvis, Meva ,Mio och så Nitro!Och så var det en hel hoper Missnuttare där, bla Nitros mamma Savina och kusinen Merlin. Kul att träffa människorna bakom hundarna och få ett ansikte på dem!


Mio,Meva och Nitro har ett litet sammanträde


Brorsan Elvis med matte Marie

När vi kom dit var alla redan där och jag undrade hur det skulle gå att släppa in Nitro där,men det gick bra! Det vart lite höga svansar och lite mutter men inget mer,tur för jag vill inte att han ska få dåliga erfarenheter och bli på sin vakt. Vi hade varit där i en halvtimme när vi skulle ta gruppbilden och syskonbild men Nitro var en av få som inte ville ligga kvar utan skulle gå till mig hela tiden!


Mamma Savina

Tyckte nog att det blev för nära de andra och ville komma ifrån situationen,lilla tramspelle. Till slut gick det iallafall,elva aussies på rad!!  Vi kom dit lite sent,tyvärr för jag hade velat träffa alla lite längre och hunnit prata lite mer,men vi hann ju dit iallafall!


Nitro blir kontrollerad och godkänd

Kommentarer