Wolfeye.org
2011-03-07 12:51:10

Ekeröbesök

I lördags var vi och hälsade på hos mamma på Ekerö och då passade vi på att åka ut till min väninna Britt-Marie som föder upp  Border Collie, Kennel Lizzroy och även har kurser i lydnad. Hundarna tycker att det är spännande att titta på höns,kaniner får ,getter på hennes gård och det finns till och med en minigris! Vi tränade ihop och jag fick många tips och råd om hur jag ska göra när när det uppstår problem och för att undvika problem. Vi träffade också vår vän Tommy med sin BC Tim som också var med och tränade.Tack Britt-Marie för en härlig dag!


Hundarna tycker att det är spännande att titta på alla djuren på gården


Britt-Marie tränar fritt följ med sin Ted


Lizzroys Tim


Lizzroys Ted

Vi tog med oss lilla mamsen och åkte och hälsade på min älskade mormor Inga 86 år.Vi har alltid kunnat prata om allt och till min stora glädje är hon fortfarande klar i knoppen, hoppas hon får leva och ha hälsan många år till!! Hundarna gillar också att vara där för de vet att då får de smaka bullar och det är en mycket viktig procedur.


Min älskade mormor Inga med fikasugna vovvar

I söndags var det dags för agilityträning igen och vi som har gått kurs för Eva Persson fick ett extra kurstillfälle eftersom det har varit så kallt så har inte alla har kunnat vara med. Jag måste träna på att få ut Nitro ifrån mig och kunna skicka honom. Det går bra om jag lägger en leksak och skickar honom framåt över tex 3 hopphinder,men om jag hamnar på efterkälken så vill han gärna ha koll på var jag är. Joakim får hjälpa mig med godisskål vid slalomen så att han inte har så stor dragning till mig för att få sin belöning. Han fick också prova gungan för första gången,det gick jättebra,och balansen för andra gången, där hade han full fart över. Vi tränade också en del tighta svängar och det gjorde nytta, iallafall då,för sedan rev han inga hinder!


Nitro 18 månader. Nitro kom på 14:plats på årets aussie i lydnad och på en 7.e plats i utställning! Både hans syster Meva och brorsan Mio fanns också med på årets utställningsaussie på 6:e respektive 9:e plats


Rista försöker få igång Chili att springa


Min underbara Nitro


Min stiliga Chili


 


 

Kommentarer