Wolfeye.org
2011-04-26 08:22:43

Påskveckan

Full fart på träningen den här veckan har det varit,vi har varit på tävlingsträningskurs hos Anders Svensson i Linköping. Vi "tävlade" i klass 2 Nitro och jag med blandat resultat. Platsliggningen så stod jag framför honom och försökte belöna när han var still vilket gick sådär. Fritt följ tappade han fokus väldigt mycket så det blev inte heller bra. Inkallningen fick jag stopp på honom med ett rejält DK och avslutade där med belöning. Rutan sprang han till och stannade precis utanför,troligtvis för bandet som låg runt, men med ett DK så gick han in och lyssnade fint på stanna.Måste träna med band och spån så han klarar det också. Läggande under gång gick riktigt bra och fjärren, apporteringen och hopp/sitt likaså! Det jobbiga var transporterna! Herregud vilken cirkus, vov,vov,hopp,hopp! Det som var bra var att det var mycket väntan medans de andra tränade sina program, så då fick vi träna på att försöka vara lugna. Nitro och jag är båda lika till sättet så jag får träna lika mycket på att vara tålmodig själv! Nitro var lite distraherad av en löptik som satt i en bil, sniffade mycket åt det hållet, men det får han lära sig att tåla. Mycket för en vild tonårspojke att klara av!


Vackrast

V tränade appellspår också i veckan, gick mycket bra, så fort han får spårselen på åker näsan ner i backen, och han hittade alla 3 pinnarna och jobbade jättebra!  I skogen spårar han alltid bra, men inte på åkern men nu börjar polletten ramla ner även här!!


Rista håller Nitro på jorden

Har lite dåligt samvete för Chili som får stå tillbaka lite när Nitro kräver mycket, men när Chili väl får träna så tycker han det är jättekul, mot förut när jag tränade för mycket med honom! Inget ont som inte har något gott med sig!


Hallå,glöm inte mig,jag var här först faktiskt, tycker nog Chili!


Katterna är överlyckliga när de nu har fått komma ut i kattgården. Här är det min vackra skogis Marion som inspekterar.

Vi har varit på bio också, Joakim får nippran av all hundträning,så därför gjorde vi något utan hundar och gick på bio, vi skulle se Red Riding Hood, men vi kom försent, så då blev det Black Swan istället! Mycket bra men otäck och sorglig film tyckte jag!  Väldigt bra skådisar iallafall! Med Nathalie Portman i huvudrollen och Mila Kunis som motspelerska.


Så här brukar Nitro se ut efter promenaderna, liten skitgris!

Vi har varit på hundträff i Vibjörnsparken här i Finspång,var jättekul att se lite nya ansikten, och superbra träning för Nitro,mer sånt vill jag gå på! Tack Sussie!


Vad ska jag göra, säg ,säg,säg! Sussie med sin boxervalp Ängla i bakgrunden.Foto Amanda Johansson


Usch ,vad jobbigt att se sig själv på bild,tjockis, tur att min hund förgyller bilden! Foto:Amanda Johansson

Kommentarer