Wolfeye.org
2011-01-03 19:00:29

Nytt år, nya äventyr

Nyårsaftonen gick bra , Joakim var ute på landet hos sin familj,där det är lugnt och jag jobbade natt. Hundarna hörde inte en enda raket eller smällare,skönt, någon fördel med att bo på landet ska man väl ha.

Här kommer jag 2011, se upp


Högtflygande planer

Hoppas på ett spännade 2011 med många hundaktiviteter på agendan! I mitten på januari ska Nitro och jag gå en 5 ggrs kurs i agílity i ridhus för våran duktiga instruktör Eva Persson,ska bli superkul! Har redan börjat tjuvträna lite, vi var i ridhus i söndags och  tränade lite med alla hundarna, mest agility men även lite lydnad med Nitro. Fick beröm av Kerstin med Ruffe som tyckte Nitro var lovande som agilityhund!! Och de tävlar agility klass 3! Det är värre med mig ,jag behöver massa träning för att lära mig handling ordentligt! Chili var helvild på agilityn,skällde som en galning,han tycker att det är superkul men han slarvar och river mycket. Men jag har ju inte tänkt att tävla honom i det, så det får bli lite ostrukturerat med honom.Han älskar det och har kul,det är ju det viktigaste!


Hoppas på många fina år med min Chili

Vi har även provat på drag på klubben med Nitro,det gick bra,full fart framåt. Skönt med en orädd hund! Däremot skulle han pussas och åma sig vid selningen men jag fick hjälp av klubbens meste dragentusiast Anders Kronkvist. Nitro gillade inte att stå still framför pulkan och sitta fast så jag trodde att han skulle vara besvärad att dra något,men det var inga problem!! Så idag var vi och köpte en nomesele av norsk modell,som man också med fördel kan spåra med.


Anders justerar selen


Det var jätteroligt,och gav mersmak

Vi har hunnit med många härliga promenader, Joakim har varit ledig så det har varit mysigt att gå tillsammans på dagen för en gångs skull.


Det finns hundspår och så finns det aussiespår...


Chili busvallar på hästarna


En del använder vägen...


Min underbara Chili-billi-bus

 


Nitro tigger lite " försynt"


Finaste snögumman Arista

Kommentarer