Wolfeye.org
2011-02-06 22:48:57

Födelsedagsfirande

Vi har hälsat på hos mamma Ingegerd på Ekerö för att fira hennes 65-års dag, stackaren fyller först på måndagen, men hon fick fira på lördagen för att vi skulle kunna hälsa på, för vi vill ju inte missa agilitykursen!! Det är inte lätt att vara mamma till en hundgalning!


Världens bästa mamma öppnar sina presenter

Mamma har verkligen ställt upp för mig och djuren till 110 procent i hela mitt liv. Jag kunde inte ha önskat mig en bättre mamma! Jag älskar dig och hoppas att vi får fira dig många år till!

 Blodproven på Midas var bra och han hade ingen diabetes. Men veterinären tog prov på sköldkörteln också. Han har ju gått ner 800 gram nu, det är mycket på en katt. Nu när jag har minskat på kortisonet så äter han mindre också.

Proverna tar en vecka att få svar på och hittar veterinären inget fel där så får vi leta vidare,för frisk är han inte! Tur att man har djuren försäkrade så att man har råd med alla prover! Tog ut Midas i sele för att vi skulle fotografera honom ute.Han tittade på oss som vi var galna",man kan väl inte gå på det där isiga och blöta heller" såg det ut som han tänkte,innekatt som han är nuförtiden.


Midas är så söt med sina huggtänder,vampyrkatt kanske?


Lite stilig är han allt fortfarande

Agilitykursen är det bara 2 gånger kvar på nu, jag skulle kunna gå kurs varje dag, det är så roligt! Nitro är så duktig,söker hinder och är lätt att styra.Vi tränade också mycket på att sitta kvar i starten, gick kanonbra nu,måste vara konsekvent med det. Joakim ska bygga ett slalom så att man kan träna inne tills det blir vår, för att kunna träna slalom ingångar från olika positioner. Nitro skäller fortfarande när det är tråkigt, men jag tycker att det går bättre att få tyst på honom för varje gång, han är iallafall tyst och koncentrerad när vi tränar, det är det viktigaste.


Nitro får syn på något,då blir han extra stilig


Söt med "snusläpp"


Flygande fläng


Tänk om man kunde läsa deras tankar


Livet med en pinne


Man får ju vårkänslor när det börjar se ut så här ute redan!

Kommentarer